tisdag 26 mars 2024

Äntligen dags att läsa morgontidning igen!

 


Den perfekta tidningsgåvan, tusen tack❣

Som man längtat efter en seriös och professionellt utformad nyhetstidning/nyhetsförmedling, med bara just "rena nyheter". Och nu finns den alltså! Svenska Epoch Times. Känns som på den gamla goda tiden. Underbart.


Hade de andra gamla traditionella medierna velat visa mer integritet, framstå som pålitliga och ärliga, så skulle de inte försöka vilseleda, ljuga och undanhålla så mycket för sina egna vinklingar/agendor(?) som de tycks göra numera. Himla trist utveckling det där.

Epoch Times har många bra skribenter, särskilt dessa tre kände jag till och har uppskattat sedan tidigare: Lotta Gröning (Opinionschef), Jan Blomgren (Professor i tillämpad kärnfysik) och Johan Westerholm (Säkerhetsexpert, Krönikor – säkerhetspolitik). Fast man kommer nog att upptäcka fler kloka skribenter där framöver skulle jag tro.

(Tips! Nu kan man för övrigt prova tidningen för 1 krona, mer info här)


Ni har säkert sett reklamklippet förut, men jag lovar, det som sägs stämmer precis, så här delas detta som gratisreklam via min lilla anspråkslösa bloggbokhylla (som ju har läsning i centrum):Och till helgerna kommer en komplett papperstidning.

Mycket spännande detta!🙏


via GIPHY


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!