söndag 4 december 2022

En smakebit på søndag: Landsförrädaren

Genom den norska bokbloggen Betraktninger ~ tanker om bøker kan vi även denna söndag bjuda på och ta del av smakbitar ur böckerna vi läser eller har läst. Med detta utbyte kan vi ge och få bra boktips.


Hämtar smakbit ur snart utlästa Landsförrädaren av Anders Jallai. Sid. 418:"Direktör Anders Glock strök det mörka gråsprängda håret bakåt över sin vänstra tinning medan han samlade tankarna inför stormötet på Skandiabaren. Han var fortfarande chef på den hemligaste delen av Sveriges försvar, Aktionsgruppen Arla Gryning. På 80-talet hade gruppen det officiella ansvaret för att skydda den svenska industrin, olika myndigheter och särskilt känsliga objekt som kärnkraftverk, hamnar och historiskt viktiga platser som exempelvis Kungliga slottet. Verksamheten hade legat i träda sedan mitten av nittiotalet men kunde när som helst aktiveras om en nödsituation skulle uppstå."


Fler smakbitar finns här

Önskar er en trivsam andra advent!


7 kommentarer:

 1. Det är bra att du fortsätter påminna mig om att jag verkligen borde läsa den första boken i serien. Snart 🙂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart har jag bara första boken kvar att läsa, innan det blir dags för den senast utkomna som gavs ut som pappersbok så nyligen som i fredags: https://www.adlibris.com/se/bok/illegalisten-9789188307286. Så otroligt spännande bokserie!

   Radera
 2. Tack för smakbiten - okänd bok för mig

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbit, inte min genre, just nu tycker jag att verkligheten nästan överträffar böckerna i ämnet. Ha en skön andra advent

  SvaraRadera
 4. känns som om det är en aktuell bok. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!