söndag 25 september 2022

The world's first "feminist government"?

Walk of shame 2017: Kuvade svenska kvinnor från "världens första feministiska regering" går på rad, hukande under patriarkatets krav på täckande klädsel/huvudduk för kvinnor, framför en mysande Stefan Löfven och den iranske islamisten Hassan Rouhani, Irans president 2013-2021.

Är det egentligen så konstigt att man som svensk ifrågasätter den svenska vänstervarianten av s.k. "feminism"?

Snart är The world's first feminist government ett minne blott. Ett steg i rätt riktning! Fast, vänta lite här nu... Socialdemokraterna gör sig "redo att ta över regeringsmakten", säger avgående justitieminister Morgan Johansson.

Morgan Johansson (SAP) efter valförlusten 2022:

 ... "Det gäller MP, V, C och kanske L om de bryter sig ur den högerbur som de nu är på väg att sätta sig i. Vi måste ju vara ett parti som när som helst under den kommande mandatperioden är berett på att vara en del av en lösning för Sverige."

"Högerbur" - är då den vänsterbur vi stått ut med i hela åtta år så mycket bättre?

Morgan Johansson: ”S är redo att vara en del av lösningen” (msn.com)

Morgan Johansson är det statsråd som har flest antal år som minister och kommer på så vis bli den som tar över som statsminister, om Magdalena Andersson väljer att inte fortsätta. Så vem vet, vår nästa statsminister för The world's first feminist government kanske blir den avgående justitieministern?


Att spara el genom att dra ner användningen maximalt på laptop/internet är svårt. TV-konsumtionen var lättare att dra ner på. Utbudet på de tillgängliga kanalerna SVT1, SVT2 och TV4 är ju numera rätt uruselt, med undantag för TV4 som fortfarande är ganska hyfsat partipolitiskt opartisk i sina nyhetsutsändningar. Fast varför smyger 4:an alltmer in marknadsföring för att bära slöja genom t.ex. matprogrammen och i reklamen?


När SVT Rapport kallade partiet Medborgerlig Samling för högerextremt, ljög man verkligen grovt, då fick jag ännu mer avsmak för SVT. Vad jag förstår skall det vara ett slags liberalt parti, så var fick SVT den uppgiften ifrån utan kontroll?

Och när den röda tidningen ETC sen skriver (19/9) att: "Den blåbruna valvinsten har sänt vågor av oro bland anställda på Sveriges Radio och Sveriges Television." ... "blåbruna"... varför kallas den tillträdande regeringen för nazister? M, KD och L har aldrig någonsin varit nazister förut, så varför anklagas de för detta i ett världsläge då det verkligen inte bör vara mer splittring nationellt? Är det ETC som gör det, är det anställda på SR och SVT, eller vänsterkändisar? Kanske är det en rysk trollfabrik som högst upp håller i trådarna till denna marionetteater med avsikt att öka splittringen här hos oss. Svensk public service liksom vänsterblockets partier kanske då har ansetts vara lättmanipulerade verktyg för denna trollfabrik?

Varför beter sig dessa sympatisörer till de fyra partierna vänsterut som de vore Putin och hans hejdukar i Ryssland? Och varför beter sig Socialdemokraterna i sin valförlust som Trump när han inte kunde acceptera ett valresultat.

Och varför skall inte SVT få granskas om de för ut SAP-propaganda med lögner och vänstervinkling? Alltmer vinklar SVT (och viss del även TV4) det till att alla partier höger om Socialdemokraterna är högerkanten, högerextrema, nazistiska, fascistiska, rasistiska. Men så har det ju aldrig varit tidigare i Sverige, och så är det fortfarande inte. Det stämmer inte.


Linda Snecker (Vänsterpartiet) 2013: "Idag bär jag slöja för alla kvinnors lika värde och rättigheter #hijabuppropet"

I "DN kultur (21/9) beskrivs högerns debattörer och väljare som 'de nedre lagren av intelligentian'.": Nu har elefanterna invaderat finrummen | GP. Så antar jag är för ointelligent för att fatta allt det som händer just nu eftersom jag röstade M, kanske kommer folk snart inte våga skriva/säga att de givit stöd åt partier som M, KD och L, med risk för att bli utfryst. För jag förstår inte varför svensk vänsterfeminism gör reklam för att bära hijab, varför SAP försöker ta regeringsmakten trots valresultat, varför vänsterkändisar, public service och bidragsmedia med rödgröna sympatier verkar gå all-in för en Socialdemokratisk diktatur och en utökad islamisering... genom att få oss att förstå att vänstern är de goda och högern är de onda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).