lördag 19 mars 2022

DDR-lajv

 

 

"Det blir lite som att de lajvar DDR."


Hanif Bali förklarar mujahedin, han har sin bakgrund med revolutionära mujahedinföräldrar. Bokens titel är rätt träffande Mina nio liv, politikern Hanif Bali har verkligen inte haft det lätt. Förstår kanske inte riktigt jargongen, men man kan inte förstå allt.


Boken får en att ännu mer inse att många problem som finns i samhället idag är efterverkningar av en hel del likgiltig försumlighet tidigare. Nyttig läsning hursomhelst. Lättläst också. Bra när koncentrationen för närvarande inte är på topp.




Varje lördag presenterar bloggen Mina skrivna ord "Veckans mening". Avsikten är att lyfta fram en mening som fått oss att stanna upp och tänka till (humoristisk, allvarlig, träffsäker eller vadsomhelst).


4 kommentarer:

  1. Kan absolut tänka mig att läsa denna bok. Men köper den inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uppmärksammade den på biblioteket när de ställt upp boken i fönstret där, slank då med i traven låneböcker sist. (Ingen tjock och krävande bok, korta kapitel, går fort att läsa).

      Radera
  2. den skulle en nog kunna läsa. "lömsk och snillrik" låter bra

    SvaraRadera
  3. En av 2000-talets märkligaste svenska politiker. Oavsett om man håller med honom eller inte så går det inte att missa honom.

    SvaraRadera

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!