torsdag 14 oktober 2021

Dagens bokpost: Dödens vingslag


Åh. Boklycka hos mig idag. Att hitta ett recensionsexemplar i postlådan känns helt fantastiskt, händer inte så jätteofta längre, så när det väl händer... Åh.😁

Dödens vingslag av Anne-Marie Schjetlein. Sjätte boken i serien om kirurgen Andreas, en bokserie jag verkligen gillar. Utgivningsdatum på tisdag den 19 oktober.


Beskrivning hämtad från Bokfabriken:


"Ett lik hittas inmurat i en källare på en gata i Halmstads centrum. Skelettet visar sig vara gammalt och det spekuleras i den gamla myten om en hemlig gång till slottet, via vilken Kristian den fjärdes älskarinna kunde komma till honom. Likets pek- och långfinger är bundet till att ligga i kors.

Andreas och Stina kämpar på i vardagen med fem barn och karriärer. Stina får genom jobbet nya vänner och Andreas upplever att hon inte är lika närvarande i familjen längre. På jobbet blir han irriterad när landshövdingen tränger sig före i vårdkön genom att bjuda in Andreas och Stina till en fest på slottet, årets händelse i det offentliga Halmstad. Stina är överlycklig. Hon är intresserad av historia och på festen går hon på upptäcktsfärd och ser en kvinna som fallit. Hon rusar fram och får ännu en chock. Kvinnan är död, och hennes fingrar är bundna till att ligga i kors.

Även på andra sätt verkar historien upprepa sig. Vem kopierar mordet, och varför?"


ISBN: 9789178358595


Ett varmt tack till Bokfabriken

U made my dayInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).