torsdag 30 maj 2019

Gårdagens bokpost: Döden under ytan


Döden under ytan
av Anne-Marie Schjetlein


En kanonfin boköverraskning kom med posten igår (bokpaketet hämtades idag, lantbrevbäraren fick tydligen inte rum med det i lådan), d.v.s. Anne-Marie Schjetleins senaste bok (del 4) i serien om Andreas Nylund. Gillade ju verkligen Döden ingen ser, så den här hade jag redan siktat in mig på att läsa. Och nu har jag den här, vilken lycka!☺


Innehållsbeskrivning:

"Andreas och Stina väntar barn och allt borde vara frid och fröjd, men det är något som skaver. Andreas får inte den kontakt med Stina han förväntar sig och när hon plötsligt blir inlagd på sjukhus står han ensam med ansvaret för de fyra barnen. Vad är det Stina döljer och vad har Petra med det att göra?

Samtidigt kommer en svårt skadad yngling in till akuten i Halmstad efter en motorcykelolycka. Andreas känner igen den medvetslöse pojken och ringer de chockade föräldrarna. När pojken en tid senare, uttorkad och svårt medtagen, återkommer til akuten, anar Andreas att det är någonting som inte stämmer. Varför dyker han upp igen? Ett mörkt familjedrama rullas upp, där skuld och hemligheter länge dolts.

Anne-Marie Schjetlein flätar skickligt samman vardagens livspussel och nära familjerelationer med ond bråd död och mörka hemligheter i den fjärde boken i serien om kirurgen Andreas på sjukhuset i Halmstad. Det är en spänningsroman att både känna igen sig i och förfäras av."

Om författaren:

"Anne-Marie Schjetlein är uppvuxen i Norrbotten med norska föräldrar. Schjetlein är i grunden operationssjuksköterska och har i sjukhusets komprimerade och intensiva värld funnit en perfekt kuliss för psykologisk spänning. Efter att länge ha bott på västkusten bor hon idag i Stockholm."


Ett signerat kort och hlr-mask med backventil (något som egentligen borde finnas i var och ens ficka, väska eller nyckelring) kompletterade stilfullt boken. Och kolla blurben där uppe till höger. Så nice att min blogg får vara med på ett hörn och ge en gnutta PR-effekt, och för en bok av Schjetlein dessutom. Yay!❤



ISBN: 9789178350957 | Utgivningsdatum: 2019-05-21


Tusen tack för rec.ex. Bokfabriken!


2 kommentarer:

  1. Låter som en spännande bok. Roligt med bokpost ha en fin dag kram Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Nina! En riktigt spännande roman är det, korta kapitel och bra driv. Huvudkaraktärer som är lätt att tycka om. Perfekta sommardeckaren! :)

      Radera

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!