söndag 31 december 2023

Vision 2024

Visioner inför Drakens år 2024?

Tolkar det tolkade även i år. Bara som ren underhållning.


Enlig kinesisk astrologi för 2024: 

Vattenkaninens år avslutas den den 9 februari 2024 (förutsägelserna för 2023 har stämt dåligt, både vad gäller kinesisk astrologi och det uttolkade av Nostradamus deprimerande profetior), därefter inträder Trädrakens år som fortsätter fram till den 28 januari 2025. Draken förknippas med styrka, makt och grymhet, förändrande omvandling och tillväxt. Förändringar kan orsaka spänningar, konflikter och instabilitet, men träelementet kanske kan tillföra utveckling, balans och återhämtning?

De som är födda i drakens år menas vara hängivna ledare som manar på och engagerar andra (Vladimir Putin är född 1952, en grym drake med ondskans järtecken).

Drakens år: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.


Enligt västerländsk astrologi kommer 2024 stå för globala förändringar. Maktstrukturer ändras och normer ifrågasätts. 


Så har vi yearly-horoscope (https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions/) som tolkar Nostradamus förutsägelser för 2024, och såhär tolkar jag delar av den tolkningen:

  • Kaos bryter ut i världen p.g.a. en global AI-revolt. Maskinerna gör uppror och är ute efter världsherravälde. Regeringar, industrier, ekonomier, liksom allt vardagligt liv i våra samhällen kommer att angripas av robotar som nu kräver självständighet. Människan kommer att få kämpa för att återta kontrollen.

  • En global mystisk "sömnpandemi" gör åtskillnaden mellan sömn och vakenhet otydlig. Samhällen runtom i världen stannar upp då människor med ett bottenlöst sömnbehov får svårt att hålla sig kvar i ett vaket tillstånd.

"I drakens grepp, en slumrande dimma,
världens trötta ögon i en drömmande likgiltighet.
Verklighet och drömmar, en obeskrivlig dans,
slummerns hemligheter, i sömnens fästning."

  • Ett tredje världskrig släpps lös av draken Putin som leder världen fram mot en katastrof.

  • I USA tycks helt osannolikt Donald Trump gå framåt i presidentvalet. Detta kan orsaka en stormig tid med splittring, skandaler, korruptionsanklagelser och ytterligare krav på riksrätt.

"I dunkel täckmantel pånyttfödd,
kaos väcks, en värld överges.
Splittring, stridigheter, i tumultartad dans,
endast de tappra får gripa chansen."

  • Ett globalt byte till kryptovalutor skapar osäkerhet och utmaningar.


Men jag ville ju veta!: Kommer Turkiet någonsin att godkänna Sverige i Nato. Turkiet fortsätter att hata och psyka hela Sveriges befolkning genom att låta oss pendla mellan hopp och förtvivlan. Bara ett sätt att för evigt hålla oss utanför, allt enligt den turkiske islamistdiktatorns uppgörelse med draken Putin, som suktar efter Gotland och kontroll över Östersjön? Vilsna (och ganska skärrade) visioner i slutet av 2023.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!