onsdag 29 december 2021

Vision 2022Visioner inför tigerns år 2022?

Tolkar det tolkade även i år. Bara som ren underhållning.


Enlig kinesisk astrologi för 2022: 

Tigerns år (Water Tiger) startar den 1 februari och slutar den 21 januari 2023. "The king of all beasts" kommer med styrka och mod, driver ut ondska (får väl hoppas den "utdrivna ondskan" handlar om stävjad brottslighet här i Sverige?). Mod lär väl krävas då förändringarna menas bli mycket stora. Utfall av eventuell planering och målstyrning blir således inte som förväntade. Mycket kommer att slås i spillror och bli helt annorlunda än hur det var tänkt innan.

En hel del som kommer att ske tycks vara omöjligt att förutse detta nyckfulla år. Och det är väl en god förutsättning för att skapa förutsägelser om inte annat. Plus att mottagaren är utrustad med en rejäl skopa salt.

Omvälvningar skapar kreativitet och nya utvägar. Fantastiskt bra, såväl som rent förfärliga, nya erfarenheter och upplevelser väntar. Tyvärr verkar även 2022 bli ett krävande år för de som är i behov av trygghet. Världen kommer bli svår att känna igen och acceptera om vi vill ha det såsom vi tidigare varit vana (min anm.: kan man här ana high tech, automatisering, robotar, AI, 5G?). För många blir det oerhört tufft och besvärligt. För andra blir det nyskapande och lyckosamt, den som är stark och djärv kan nå stor framgång.

Vissa innovativa länder gör utvecklingssprång. Tigerns år kan komma med stora omvälvande händelser politiskt i många länder. Risken för krig är överhängande. 

Vattentigern sägs ha stark självkänsla och god inlärningsförmåga. De som är födda i tigerns år (infaller var tolfte år) kan få ett bra år, övriga får det besvärligare.

Tigerns år: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.


Enligt västerländsk astrologi kommer 2022 bli en stor besvikelse. Den som lever får se. Och nyfikna är väl de flesta. Så försök hålla dig kvar. Gör det bästa av situationen.


Så har vi yearly-horoscope (https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions-for-2022/) som tolkar Nostradamus förutsägelser för 2022, och såhär tolkar jag delar av den tolkningen:

  • Den amerikanska dollarn kommer att kollapsa. Om sådant vet jag intet.
  • Orkan ställer till problem i Frankrike. Global svält följer. Obs! Inga tillförlitliga källor förutser sådana katastrofala händelser. Läs endast Nostradamus för att komma in i tänket "förvänta det värsta, hoppas på det bästa" - ett förnuftigt råd.
  • Artificiell intelligens attackerar mänskligheten då den anser människorna vara underlägsna. Så skärp er!
  • Kärnvapentest går fel vid Medelhavet. Explosion sprider sig i atmosfären.
  • Meteorsvärm (Geminid, aktiv från den 4 december till den 17 december, peak runt den 14 december) går hårt åt Jorden. Obs! Inga katastrofala astronomiska händelser förutsägs av NASA, så tro för allt i världen inte på dysterkvisten Nostradamus.
  • En atombombssprängning kommer att orsaka klimatförändringar och rubba Jordens position.
  • År 2022 kommer med förstörelse följt av fred. Kriget kommer att avslutas (p.g.a. ett naturfenomen) lika snabbt som det startade. Efter tre dagars mörker följer ett liv utan moderna bekvämligheter, hela nationer har försvunnit.

Inget om coronaviruset! Det var väl positivt?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).