lördag 11 september 2021

Veckans mening: Ett nättrolls terrorbalans

 

"Jag är den som ser till att det blir balans i fejkdrottningarnas digitala imperium"


... tänker Magica, ett elakt troll som sprider illvilliga spydigheter omkring sig i bloggarnas kommentarsfält.

Meningen kommer från Blå villan av Eva Frantz. Boken är första delen i en deckarserie om Anna Glad. Frantz skriver så bra! Här är det livsstilsbloggaren Becca som hittas i en pöl av blod på köksgolvet. Farligt att vara bloggare...


Varje lördag presenterar bloggen Mina skrivna ord "Veckans mening". Avsikten är att lyfta fram en mening som fått oss att stanna upp och tänka till (humoristisk, allvarlig eller vadsomhelst).


Fler meningar finns härBtw, tog oss till storstan även denna lördagsmorgon. Kolla vad buset i Norrtan hade haft för sig i natt:


Herregud, var får de alla idéer ifrån? Nåja, bättre (och definitivt roligare) än klotter i varje fall.😉 Dumt att beskylla de yngre för allt sattyg, men inte var man väl sån när man var ung heller? Eller så var det kanske det där med att vara lantisunge... eller nåt?

(Bronsstatyn utanför banken ska föreställa pigan Mathilda Sofia som var den första insättaren vid Roslagens Sparbank i Norrtälje)


3 kommentarer:

 1. Troll är ett elände. Har fått ett helt bloggkonto förstört av en sådan. Men när det framställs som i din mening så låter det ju anständigare - fast jag var ju verkligen ingen fejkdrottning i ett imperium. Jag tycker att Mathilda Sofia blev riktigt stilig :)

  SvaraRadera
 2. Inte roligt med nättroll. Jag hade ett sånt efter mig ett tag för många år sedan som på ett forum jag administrerade lite då och då spammade med (givetvis grundlösa) anklagelser mot mig att jag skulle förgripa mig på mina döttrar. Allt skrevs förstås med versaler ...

  (Fin staty!)

  SvaraRadera
 3. Vi kan väl tolka det, lite välvilligt, som att man gör pr för användandet av hjälm i trafiken???

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).