lördag 2 januari 2021

Vision 2021



Så, vad tror vi om närmsta framtiden? Har ni några visioner inför 2021?

Tar mig friheten att även i år tolka det tolkade. Uppmanar er återigen att se det som ren underhållning.


Tar först en titt på västerländsk astrologi/horoskop för 2021: Ett år för att planera framtiden och bestämma målen. Ett verklighetsuppvaknande leder till nya visioner och mer medvetna val. År 2021 är början på en tjugoårsperiod då världen kommer att gå igenom omvälvande förändringar. (Källa: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/)

Enligt kinesisk astrologi blir metalloxens år händelserikt. Folk kommer efter likgiltighet och försummelse att återupptäcka hoppet. Måttlighet kommer att gälla för de flesta. Metalloxen lär vara en symbol för intelligens och beskydd, vilket inkluderar gatuprotester av människor som förlorat allt och hamnat i utanförskap, de kommer att slåss för radikalt förbättrade levnadsförhållanden och en bättre framtid för sina barn. (Källa: https://wisehoroscope.org/astrology/chinese-horoscope-2021/)

Men för att se framåt måste vi ju också se bakåt. Hur var det nu med Nostradamus profetior såsom det tolkade tolkades 2020? Mycket stämde förstås inte alls, men vissa detaljer kanske leder vidare, som t.ex.:

"Början på en ny omvandlad era"

 ..."ett kritiskt år som kan driva fram nödvändig förnyelse."

 ..."socialpolitiska avvikelser, avsevärt förfall vad gäller mänskligt handlande och känslor"

 ... Brexit: "Oenigheten kring beslutet för EU-utträdet leder till förenta kungadömets fall."

 ..."Folk kommer att gå runt med mikrochip-implantat i kroppen."


”Den passar rätt fint in i skallen. Du kan ha den under håret och ingen vet att den är där”, sade Musk.
(https://www.di.se/nyheter/elon-musk-tar-steget-in-i-hjarnan-vill-spara-minnen-och-fa-blinda-att-se/)


Och sedan har vi yearly-horoscope (https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-2021-predictions/) som tolkar Nostradamus även för 2021, och såhär tolkar jag delar av den tolkningen:


Zombieapokalyps: En rysk forskare skapar ett biologiskt vapen, ett virus som förvandlar människor till zombies. Total utplåning kommer därav inom en snar framtid att drabba mänskligheten.


Coronavirusets pandemi är början på en rad händelser. Hungersnöden står för dörren och ofattbara katastrofer kastar oss tillbaka i tiden.

En geomagnetisk storm kommer att äga rum 2021. Vattenhöjning och land under vatten. Effekter av klimatförändringar leder till konflikter och en värld som slåss om resurserna. Massmigration följer.

En komet kommer antingen att träffa eller vara väldigt nära att träffa Jorden. Alltfler jordnära asteroider lär ju observeras, så det är väl inte så osannolikt. Ett nytt teleskop skall visst komma att kunna upptäcka och varna för sådana objekt minst tre veckor innan de når Jorden. Men hindra nedslag, finns någon metod för det? I juli 2021 kommer Nasa att skicka upp en satellit för att utveckla en sådan metod (läs mer här: https://www.forskning.se/2020/10/22/hotet-fran-rymden-en-stor-small/).



Förödande jordbävning kommer att ödelägga Kalifornien 2021.

Amerikanska soldater kommer att få chipimplantat i hjärnan och bli någon slags cyborger för att rädda mänskligheten. Den digitala intelligensen kan på så vis komma att passera gränsen för biologisk intelligens, d.v.s. en integrering av artificiell intelligens i mänsklig kropp och hjärna.


Kyrkan kommer att bli en "livbåt" (om allt annat sviker?) för alltfler människor. Franciskus: "We need to take care of everyone, especially the poorest, the weakest, the least important, the hungry, the thirsty, the stranger, the naked, the sick and those in prison". Och med de orden vill jag nog ta och avsluta denna lilla text och önska er ett lyckosamt 2021.❤


4 kommentarer:

  1. Ledande politiker i Skottland verkar för en ny omröstning om självständighet p g a Brexit, så vem vet?

    SvaraRadera
  2. Man får kalla kårar när man läser. Ännu större anledning att kämpa för att rädda vår planet och oss själva. God fortsättning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klimatfrågan är en ödesfråga. Alla måste nog försöka se vidden av det.

      Radera

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!