måndag 14 december 2020

Dagens bokpost: Megaomega



Megaomega
KG Johansson



Så! Nu är det fart på brasan i kaminen denna råkalla måndag (liiite snö kom under natten här i Roslagen). Värmande är även bokomslaget för dagens bokpost; Megaomega, sista delen i Jinntrilogin! Har kommit halvvägs i andra delen Alpha och påbörjat ett bloggutkast för recension av första delen Jinn. Men här är alltså en kort försmak och presentation av avslutande Megaomega:

"Beatrice är tillbaka! Den egensinniga AI:n som besökte jorden under 2000-talet har återvänt för att ta med sig Ana och Chris, de människor som hon lärde känna mest vid sitt förra besök. Hon behöver dem som representanter för mänskligheten, i en situation där många intelligenser måste samarbeta för att besegra det största hotet i universums historia. De färdas in mot galaxens centrum för att möta många olika livsformer. Men faran växer och jinnernas gåtor är fortfarande olösta.

Historien berättas av Beatrice själv, som också har tillfogat fylliga fotnoter och ett antal bilagor, bland annat en excentrisk historik över science fiction, en essä om lidandets historia och en översättning av William Blakes The Marriage of Heaven and Hell."

ISBN: 978-91-8020-092-9

Releasedatum: 2020-12-02


Låter lovande!🙌


(Den fullständiga bokserien kommer att bestå av tre trilogier: Noisytrilogin; BeatriceEtt slags frihetArkitekternaSamvetsmakartriloginSamvetsmakarenUnder den döende stjärnanOmega. Jinntrilogin; JinnAlphaMegaomega.)



Tusen tack för rec.ex. KG Johansson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!