onsdag 3 juni 2020

Dagens bokpost: Röd skymning


Första hösten: röd skymning
E. P. Uggla


I en kaotisk omvärld som tycks befinna sig i någon sorts upplösningstillstånd är det hursomhelst (som vanligt) trevligt med bokpost hit ut till vår lilla stillsamma avkrok.😊

Första hösten, del 2, är här!

Den heter Röd skymning, och är alltså en efterlängtad uppföljare till suveränt bra Blå gryning (vilken jag troligtvis omnämnt ett sanslöst antal gånger här på bloggen).


Kort beskrivning Röd skymning:

"Fyra veckor efter utbrottet. Blomdammet har svepts upp i atmosfären och evig skymning råder i Sverige. Men de smittade jagar inte längre. De dör och förvandlas till en del av skymningslandskapet. Myndigheterna gör en kraftsamling och hoppet spirar. Sverige kan ta sig ur det här. Det är då de kala, frosttyngda trädgrenarna får onaturligt röda löv.
Första hösten: röd skymning är en fristående uppföljare till Första hösten: blå gryning. Den tar vid där Första hösten: blå gryning slutar och låter oss följa både nya och gamla karaktärer i den avslutande kampen mot den förödande smitta som blommorna för med sig."


I bokförsändelsen från Swedish Zombie medföljde en radda snygga bokmärken (behövde faktiskt såna).ISBN: 9789188185778


Tusen tack för rec.ex. Jonny Berg / Swedish Zombie!


1 kommentar:

  1. Jag läste Första hösten förra året och har sen dess längtat efter en uppföljare! Den här måste läsas och det snart! ;D

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).