onsdag 24 januari 2024

Sevärt och tänkvärt i en tilltrasslad tid


Om kärnkraften:

 


Om statsministern och islamisterna:




Om ministern som hyr ut till grovt kriminell:


Och så lägger vi ihop 1 + 1 (är ministern månne knarklangare till sina kollegor i riksdagen?):



Och som befarat, vänstern släpper inte kultursverige i första taget:



Spännande om framtiden med AI:
"The 10 Stages of Artificial Intelligence": https://youtu.be/tFx_UNW9I1U?si=CAxhoD6Ymgsw_qKS



Spännande om andra förutsägelser:
"10 Nostradamus Predictions That Are About To Fulfill in 2024": https://youtu.be/ZOrMHhbjhqE?si=lIpBSOWuVgrczZSM. T.ex. om Donald Trump ("vita draken"), ungefär såhär sägs: Nostradamus signalerar - dock inte uttryckligen - att Trump kommer att återvända. När den vita draken (Trump) återvänder kommer Amerika på nytt att hamna i kaos, han (Trump) kommer att orsaka oro och våld i hela nationen, han kommer att dela den i två delar, resultatet blir ett lidande för stormakten och hela världen kommer att hamna i en utsatt situation. De modiga och intelligenta är de enda som kan stoppa den vita draken. Nostradamus prognos tycks visa att Donald Trump blir vald som president en andra mandatperiod och dessa år som följer kommer att fyllas med kontroverser och konflikter. Läckor orsakar betydande brott i landets struktur och ett skadat förtroende för Trump. Hans rykte försämras genom möjliga anklagelser om dåligt hanterande av pengar eller korruption, vilket kan leda till att han diskvalificeras från sitt ämbete eller avgår.



Enligt Pew Research Center kan det år 2050 finnas ca 4,5 miljoner muslimer i Sverige (Almanackans dagar). Detta kommer såklart att innebära otroligt stora förändringar. Här hade vi tydligen en som vågar prata klarspråk rakt på sak, bra talat!:


Och javisst, nog vet jag att man riskerar bli utfryst om man börjar sympatisera med SD, något jag för ett år sedan trodde var fullständigt omöjligt(!), men så får det väl vara så då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!