måndag 31 juli 2023

Ett nytt lågvattenmärke för public service

Minns ni förra året, SR:s quote mining?

Felciteringen/felöversättningen som antagligen användes för att sprida desinformation i syfte att... ja, det är nog de flesta numera införstådda med att public service (och tv4) är propagandaorgan för det rödgröna politiska blocket (V, S, MP och C). Man har helt enkelt bara kapitulerat inför att det är så det tydligen måste vara efter att Magdalena Andersson blev partiledare för S, tycker det hände något konstigt med journalisterna då. Allt som kan vara till skada för S-partiet ska liksom tigas ihjäl i media. Alla deras misstag och allt skumt de gjort och gör med skall liksom suddas bort. Svenska journalister, varför gör ni så?

Syftar hursomhelst på det där då KD-ledarens ”100 skadade islamister” blev ”muslimer” i SR:s nyhet.


Nu har det hänt igen! Public service fortsätter att försöka sprida den islamistiska offermyten på ett sätt som kan tyda på att de är infiltrerade av islamister. Har vi då inte rätt att få veta om det är så, istället för att sväva i ovisshet? Trots allt ska vi väl fortfarande föreställa ett öppet demokratiskt samhälle? Eller är den tiden förbi?

Så här skriver svt.se: ..."”Sverigebilden befläckats” eftersom staten ger tillstånd för koranbränningarna." (Unga i Rinkeby om koranbränningarna: ”Blir lite rädd för framtiden” | SVT Nyheter)


En muslim citeras alltså ha sagt att "Sverigebilden" befläckats (p.g.a. en irakier som missbrukar våra lagar för att sluka skattemedel, skapa ökat terrorhot, tvinga fram ett turkiskt nej till Natoansökan och bädda för ett ökat islamistiskt inflytande i Sverige - min anm.). Men som det verkar är det SVT som tillägger resten, d.v.s. att det är staten som ger tillstånd till dessa skitstövlar (betalda av Rysslands maktcentrum Kreml?) som misshandlar böcker och försöker kasta in hela vårt land i ett medeltida tillstånd. Och det är verkligen så fel det kan bli, staten ger inte tillstånd till att elda böcker utan det är polismyndigheten som ger tillstånd till allmän sammankomst. Tycker verkligen inte SVT att detta skall framhållas? Varför fortsätter public service med desinformationskampanjer och vänsterpropaganda? Dessutom! "Mannen på gatan" (muslimen som citeras i nyhetsinslaget) tycks fortfarande vara arrangerat utvald för att passa SVTs vänsterpropaganda, här var den "slumpvis utvalda" tydligen en ombudsman för Socialdemokraternas partidistrikt i Järva:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!