måndag 22 april 2024

Ofwarren
Ofwarren (Janine) i Tjänarinnans berättelse (av Margaret Atwood) får sitt högra öga urtaget som straff. I det religiöst fundamentalistiska och kvinnoförtryckande landet Gilead tolkas bibeln uppenbarligen rent bokstavligt av rättssystemet, och här använder de Matteus 5:29: "Om ditt högra öga förleder dig, så riv ut det"


 


Kvinnor stenas åter i Afghanistan | Göteborgs-Posten (gp.se)"Man kan inte acceptera ett islamistiskt förtryck av kvinnor, då har man tappat kvinnofriheten fullständigt." - Helene Bergman (journalist)Religiös fundamentalism och politisk islam hör inte hemma i ett civiliserat samhälle. Punkt.

Offred: "Nu är jag vaken. Förut sov jag. Det var så vi lät det hända. [...] De sa att det skulle vara tillfälligt. Inget förändras ögonblickligen. I ett badkar som värms upp gradvis kokar man till döds."

Dags att vakna. Snälla, låt oss inte koka till döds i islamism!För uppvaknande?:


Moderaternas partiledare och Sveriges statsminister Ulf Kristersson tycks söka samförstånd med islamister i fårakläder.

Den 2 februari 2023 träffade statsminister Ulf Kristersson och socialminister Jakob Forssmed företrädare för muslimska organisationer i Sverige. Inbjuden på mötet var Haider Ibrahim, ordförande för "Islamiska Shiasamfunden i Sverige", vars shiamuslimska imamer i Sverige lär viga köpta kvinnor.
Inbjuden var även Salahuddin Barakat, imam vid "Islamakademin" i Malmö, Malmö-imamen som är öppen med sin intolerans: Välkommet att Malmö-imamen är öppen med sin intolerans | Göteborgs-Posten (gp.se)

"Ett annat avsnitt handlar om Melodifestivalen och islams syn på musik. Det inleds med att Pärlälv frågar: Ska en muslim ens titta på Melodifestivalen? Det är en väldigt bra fråga, svarar Barakat. Populärmusik är förbjudet enligt islam. Dessutom kan den öppna upp dörren för satan, påpekar Barakat." [...] "Ett återkommande tema är kritik mot de muslimer som enligt honom inte är tillräckligt rättrogna eller har värderingar som är för västtillvända – de benämns konsekvent för ”så kallade muslimer”."

Statsminister Ulf Kristersson inbjudan till möte den 10 juli 2023 i Sagerska huset. Ett gäng försåtligt(?) leende gubbar med huvuden på sned, jämte ärkebiskop och kardinal: Mahmoud Khalid (samme Mahmoud som stolt sa sig vara inspirerad av Muslimska brödraskapet), imam i Stockholms moské på Södermalm. Och sen i år 2024: Kristersson önskar muslimer fin Eid – men ingen påskhälsning (bulletin.nu). Hur kan man låta bli att ana ugglor i mossen?Jakob Forssmed som bugar sig djupt för imamen är kristdemokrat och Sveriges socialminister.Paulina Brandberg som välkomnar fundamentalistisk islam med kvinnoförtryck är Sveriges jämställdhetsminister. Partitillhörighet: Liberalerna.


Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (Moderaterna), som tycks värna förre asylaktivisten och gdn för migrationsverket, välkomnar att han får inflytande över EU:s yttre gränser?


Vi är så körda...


Världens mest kvinnofientliga länder:

1. Afghanistan
2. Syrien
3. Jemen
4. Pakistan
5. Irak
6. Sydsudan
7. Dem. republiken Kongo
8. Tchad
9. Sudan
10. Sierra Leone


2015 sökte 41.564 afghanska medborgare asyl i Sverige. 2016-2019 sökte ytterligare 6.281 afghanska medborgare asyl i Sverige. De flesta saknade identitetshandlingar. 2019 befann sig 71.384 personer i Sverige som antingen var födda i Afghanistan eller hade minst en förälder som var det.

2018 befann sig ca 150.000 assyrier/syrianer i Sverige.


En islamisering berör inte bara muslimer, lyssna på de som upplevt det i verkliga livet: "Detta senaste tillslag sammanfaller med ett tal som hölls av Ali Khamenei den 4 april, där han hävdade att alla iranska kvinnor måste följa statens klädkod, oavsett deras individuella tro." - Masih Alinejad:2022; Ny rapport pekar på strategiförändring inom den salafistiska miljön - Försvarshögskolan (fhs.se): "En oroande utveckling är att salafistiska- och salafist-jihadistiska individer har börjat söka sig in i myndigheter och kommuner, vilket i sin tur kan användas som en metod för att utöva påverkan inifrån, säger Magnus Ranstorp." [...] "Ett annat kapitel i rapporten fokuserar på salafist-jihadistisk påverkan på skolungdomar i Sverige [...] Bilden som ges av både lärare och säkerhetssamordnare är tydlig - utvecklingen går åt fel håll och risken för radikalisering ökar. Samtidigt har skolpersonal ytterst begränsade möjligheter att agera när de upplever tecken på radikalisering hos enskilda elever."


Vakna för tusan !!!


Än kanske det finns hopp?:

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!