fredag 22 mars 2024

"Do you know why it's true? Because it rhymes."


Exempel på rumsinredning i svensk public service-lokal kanske?:



Och så var jag tvungen att titta lite på Politikbyrån (SVT). Personerna i studion ville såklart gärna passa på att ge sin kompis i "smartaste bästa tjejgänget" komplimanger:



Men halledusingen va rart då!🫶 Tänk om riksdagsledamot Strandhäll på samma vis hade sett de som hon offrat för att fixa till ett sänkt sjukpenningtal 2015.

Den skäggige farbrorn där på slutklämmen såg väl för övrigt ut som en tidsresenär från 70-talets vänstervåg (bara palestinasjal och murarskjorta som fattades). Var visst politikreporter från Aftonbladet - passar välan finfint där bland de vänsterextrema aktivisterna på SVT måhända.


Sen råkade jag titta på Rapport 19.30, där tycks man fortsätta att strö Hamas-propaganda för fulla muggar.

Såhär sa nyhetsuppläsaren igår kväll:
"Så vill vi komplettera en uppgift i gårdagens sändning angående bombningen av al-Shifa-sjukhhuset i Gaza. Vi sa då att Israel hävdar att 90 beväpnade Hamasmedlemmar dödats i attacken. Tilläggas ska att Hamas hävdar att offren enbart var civila och sjukvårdspersonal."
Hur i helsicke kan det vara relevant att tillägga vad en islamistisk terrororganisation "hävdar"! Fullständigt idiotiskt.



Mot bättre vetande hade vi Morgonstudion igång denna morgon, och där (ca 19:40) flinade programledarna överlägset och nedlåtande mot de som framfört väl befogad kritik. Dom riktigt njuter av att folk blir förbannade och skiter fullkomligt i kritiken. I en bättre värld borde SVT egentligen bli dömda för hets mot folkgrupp. Men det händer inte. Allt bara "glöms bort" och slätas över, och så får det fortsätta i samma spår eller ännu värre.

Inte Sveriges roligaste, snarare Sveriges grymmaste värt allt förakt. Vänstern (S, V, MP, C och public service) verkar gilla terroriststater, terroristorganisationer, islamister och brottslingar, tycks gärna vilja ge dessa stöd. Och där sitter de med lön betald via skatter och flinar åt oss som försvarar det ukrainska folket som har fått lida så ont p.g.a. den ryska invasionen. Putin ler och tackar dem.

Varför kan inte alla förstå att vi måste få bort public service som står på terroristernas sida, oavsett om det gäller terroriststater som Ryssland eller islamistiska terrororganisationer som Hamas?

Men jag vill tro att sånt här till slut straffar sig, så detta flinande i tv-rutan kanske förvinner snart. Sant att SVT och SR gräver sin egen grav, men tillsvidare kan vi försöka anmäla dem för hets mot folkgrupp, här gör vi det: Anmäla program - Mediemyndigheten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!