torsdag 19 oktober 2023

Terroristlandet?



Malcolm Momodou Jallow (Vänsterpartiet), han som poserade med terroristorganisationen PKK:s flagga i Almedalen, varför sitter han där idag:



Vad är det som händer nu?
Varför låter de terrorister som vill oss illa få makt?


Varför skyddar partierna i vänsterblocket samt majoriteten av journalisterna i alla stora medier Jamal El-Haj (Socialdemokraterna), en anhängare till islamistiska terroristorganisationen Hamas?

Och nej, och åter nej, det handlar inte om kritik mot dessa högt uppsatta politiker p.g.a. deras "etnicitet", eller p.g.a. någon slags "rasism", det handlar enbart om deras åsikter och ageranden, att de sympatiserar med och stödjer terroristorganisationer, genom ord och handling. Skulle tycka exakt lika illa om en blond och blåögd etnisk svensk inföding, om den politikern gjorde likadant. Man ska väl inte automatiskt slippa undan kritik bara med anledning av annan etnicitet, väl?


Och varför anställs återvändande IS-terrorister som barnskötare, ungdomsledare, lärare och socialsekreterare? Varför skall IS-terrorister få en "andra chans" genom att hjälpas få sådana anställningar, såsom en av nyhetsankarna i TV4 säger nu på morgonen?

Varför framhöll SVT:s Aktuellt igår kväll terroristorganisationen Hamas samt arabiska tv-bolaget Al Jazeras narrativ för det som hände i Gaza vid det där sjukhuset? Istället för att framhålla Israels klara bevis för att Palestina bar ansvaret för händelsen?

Var finns nyhetsförmedling som i dagsläget inte styrs av terrorister, islamister och rysk påverkan (för att skapa kaos och elände hos oss)? Var finns nyhetsförmedling nu som inte för ut desinformation - lögnaktig, selektiv och vinklad vänsterpropaganda? Var hittar jag den?

Så mycket har varit en illusion. Så länge.
Man känner sig liksom fullständigt desillusionerad.
Verkligheten var värre än man någonsin trodde.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!