måndag 9 oktober 2023

S-partiet lade grunden för ett "fattigare och farligare" Sverige

Usch, varför tittade jag på Agenda igår kväll. Blev ju bara irriterad.


"Jamen självklart så blir man ju otroligt frustrerad när när ehhh, man inte får igenom dom saker som man har hoppats på, ehhh, men sanningen är ju att, det senaste året har ju Sverige blivit både fattigare och farligare."

Sa Magdalena Andersson (S) under Partiledardebatt den 8 oktober 2023 i SVT Agenda


Jomen, ehhh, ni fick ju igenom att friskförklara tusentals kroniskt sjuka människor (med fullt giltiga läkarintyg) som sparkades ut ur sjukförsäkringen till en otrygg och osynlig limbotillvaro som ingen sen ville tala om. Det som man försöker tiga ihjäl försvinner inte, och har aldrig gjort, så varför upphör man inte att försöka, gång på gång?

Nåja, det lyckades ni socialdemokrater väldigt väl med ändå, när när ehhh, er Utförsäkringsminister Annika Strandhäll viftade med trollspöet och skickade iväg sin magiska trollformel via regleringsbrevet till Utförsäkringskassan. Så det måste man ju ändå säga, att socialdemokraterna var de som lade grunden för ett "fattigare och farligare" Sverige på mer än bara ett sätt.

Nya regeringen (som jag var med och röstade fram) låtsades om fadäsen med utförsäkringarna innan valet, låtsades se de som drabbats, men efter valet lät det såhär bland moderater: "Strandhäll lyckades i varje fall med utförsäkringarna, det var ju ändå bara fuskare som blev utförsäkrade"...

Det var det verkligen inte alls!

Fy tusan vilka vidriga politiker vi har. Allihopa. Från vänster till höger. Alla ljuger. Allt verkar bara handla om deras egna girighet efter makt när det kommer till kritan. Var har hederligheten tagit vägen? Så trött på allt nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!