fredag 2 december 2022

Ett liv på internet efter ADSL, I still see you

Så grattis bloggen, jag kommer att kunna hålla liv i dig via en mobil bredbandstjänst istället för via telefonjacket (ADSL som alltså avvecklas). Och ja, det funkar ju faktiskt mot förmodan riktigt bra. Där ser man! Återstår nu att avvakta när fiberkabelanslutning blir möjligt. Det grävs för denna fiber i leriga gropar återigen, så de tycks inte glömt oss i varje fall.

Vinterstämning, apokalyps, spöken i en hemsökt värld, kampen mot klockan för att stoppa en mördare... låter det spännande?


"What if your whole world was haunted?"

 

I Still See You. Amerikansk film från 2018.

Kategori: Fantasy, skräck (övernaturligt), science fiction, thriller.

Åldersgräns: 15 år.

Beskrivning:

"Tio år efter att en apokalyps hemsöks världen av spöken som samexisterar med människorna. Roni (Bella Thorne) börjar få hotfulla meddelanden från andra sidan. Hon slår sig ihop med sin mystiske klasskompis Kirk och beger sig ut på ett livsfarligt uppdrag och en desperat tävling mot klockan för att stoppa mördaren."

Och ja, det är spännande och underbart kusligt (inklusive förväntansskräck i skumrask). Perfekt överraskande twist närmare mordgåtans lösning. Sorglig, och med klar vinterstämning. Naturligtvis något för dig som gillar spökfilm.

Filmens längd: 1 tim. 25 min.

Ginza: DVD Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!