lördag 10 februari 2024

Upprörd?

 

"Klockan var några minuter i nio och man kanske skulle titta på Aktuellt, tänkte hon med viss tveksamhet. En kvart senare var hon upprörd och förbannade sig själv över att hon valt nyheterna."


Inte lätt att välja ut en mening i Kriminalkommissarie Leah Quiller skipar rättvisa två gånger : Begynnelsen av Ramona Fransson. Men det fick bli en utökad variant som jag kunde ha en hög igenkänning av förut, numera utesluter jag nästan helt både TV4 och Socialdemokraternas VänsterTelevision SVT (förutom någon intressant utländsk dokumentär, typ Supernova: Music Festival Massacre och Hello mr Dictator, och en dos välbehövlig nostalgikänsla med Den vita stenen såklart - så himla fin den är!). För vad hjälper det att bli upprörd och förbannad på alla fake news, all selektiv vänstervridning, Hamas-propagandan (Pallywood), pro-islamiseringen och alla sjuka tokerier och flamstrams de håller på med i dessa kanaler? Inte ett endaste dugg!

Jag misströstar. Kommer vi verkligen någonsin att bli befriade från dessa svenska vänstervinklade kanaler där de anställda avgudar Magdalena Andersson?😅

Varje lördag bloggen Mina skrivna ord Veckans mening. Avsikten är att lyfta fram en mening som fått oss att stanna upp. Meningen kan vara humoristisk, tänkvärd, träffsäker eller vadsomhelst.


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, kanske går det inte att få public service politiskt neutralt och mer seriöst smalt, där även sådant som S-partiet vill mörka får komma fram, och utan en massa kulturvänstersmörja. Kanske är enda sättet att komma tillrätta med detta demokratiproblem att helt lägga ner public service... jag vet inte! Men tills vidare får man väl hålla sig ifrån dessa kanalers nyhetssändningar m.m., istället för att bli upprörd över sådant som sägs eller aldrig sägs. Verbal och skriftlig rundpall funkar inte, SVT:s VD säger ju t.ex. att hon absolut inte känner igen sig i kritiken och kallar den för "påstående" (https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/stj%C3%A4rne-om-anklagelserna-k%C3%A4nner-inte-igen-mig/ar-BB1hZiYD?ocid=socialshare&pc=LCTS&cvid=4b10e0547e91468e99546c1930d3c641&ei=9). Så S-partiet ser ut att få ha kvar sin propagandamegafon i tid och evighet, Amen.

      Radera
  2. Det var ord och inte visor!

    SvaraRadera

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!