fredag 9 februari 2024

Dokumentär: "Supernova: Music Festival Massacre"


Se dokumentären Massakern på musikfestivalen (israelisk-tysk dokumentär från 2023: Supernova: Music Festival Massacre), trots att den går på vänsterpropagandisternas SVT. Även för dig, som liksom mig, i möjligaste mån undviker SVT (och TV4-kanalerna) p.g.a. den alltmer kraftigt politiska vänstervridningen, gör ett undantag för denna dokumentär!

Finns alltså här: Massakern på musikfestivalen | SVT Play

"Ett av målen för Hamas terrorattack den 7 oktober 2023 var musikfestivalen Nova i södra Israel. Runt 360 deltagare, främst unga människor, sköts till döds. Andra kidnappades. Med hjälp av material som festivalens besökare filmade med sina mobiler berättar några av de överlevande nu om det som hände. Israelisk-tysk dokumentär från 2023."

Otroligt otäckt. Det var mer hemskt än jag trodde. Hoppas verkligen att alla pro-palestinska kändisar och vänsterpolitiker med islamist- och terroristsympatier (inte minst Greta Thunberg och Malena Ernman) tar sig tid att ta del av detta.


1 kommentar:

  1. Det är så fruktansvärt vad vissa gör för att att få sympatipoäng utan att kontrollera fakta innan de tar ställning. Alla, och särskilt artister och andra offentliga personer som har yttrat sig, borde läsa på om hur Hamas fungerar och vad de har utsatt kvinnor och barn för. Jag mår dåligt bara av att tänka på det.

    SvaraRadera

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!