söndag 21 augusti 2022

Hollywooddusch, Socialistinternationalen, the Great Reset, NOPE?

Den här helgen kunde vi äntligen sätta igång tvättmaskinen, kanske ta en Hollywooddusch istället för den hastiga kallduschen, dammsuga istället för att sopa, diska i varmvatten istället för kallvatten, använda ugnen... billigare kaffe blev det också (Så mycket dyrare är elkostnaden för sju hushållsapparater | SVT Nyheter). För elen var billigare denna helg. Fast elbolagens påslag, elskatt och moms går ju förstås inte att påverka."Statsministern och hans socialdemokrater vill sudda ut alla gränser, enligt vad som sägs. Likställa fattig och rik. Göra världen till en enda stor union med en socialistisk och demokratisk världsregering, med början i ett Europas förenta stater. Allt ska sedan styras från Socialistinternationalen, en sammanslutning bestående av världens alla socialistländer, även diktaturer som Östtyskland, Kuba och Sovjet.
Sid. 10; Spionerna på Säpo


Det där fick mig att återigen tänka på konspirationsteorier och verkliga konspirationer. Post-pandemic. Föreställningar, utfall. Hur gick det med the Great Reset egentligen? Något som verkligen går att väva massa teorier om, både galet tokiga och mer sannolika. (Bör väl tillägga att Socialistinternationalen - som nämns ovan, bokens handling utspelar sig 1985 - ersattes av Progressiva Alliansen, för tyska SPD såväl som svenska SAP, 2013? Om det är så mycket bättre får andra med mer insikt avgöra.)Minns detta senare! I fredags på Twitter (valet tycks nu enligt C stå mellan "Medmänsklighet" eller "Främlingsfientlighet". Vilket i Centerpartiets föreställningsvärld tycks handla om Socialdemokratisk regering med Centerns hjälp eller oppositionspartier som samtliga styrs av SD? Ett val mellan Internationell socialism eller Nationalsocialism? Ett tågkaos?):


Märk nedtill på tågdörrarna, det medmänskliga gäller tydligen inte människor med handikapp eller mindre barn, de får liksom inte ens komma in i tåget (Mörkläggning):Något helt annat, vad tror vi om denna?:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!