onsdag 26 juni 2024

Something Terrible is Happening in Sweden


Och frågan är: "Tror du att Sveriges nuvarande politik och samhällsstrukturer kan utvecklas för att behålla både sin kulturella identitet och sociala harmoni, eller är nationen på väg mot en oåterkallelig omvandling?"

Tydligen njuter Sverige nu av muslimerna, svarar någon. Svenska folket verkar väldigt naivt, de tror att alla är som dem och kommer att följa lagen, skriver en annan. Invandrarna vill inte lära sig svenska, en svensk politiker föreslog att lärarna skulle lära sig främmande språk så att de kan kommunicera med eleverna, skriver en tredje (låter väl inte helt otroligt att det funnits någon svensk politiker som föreslagit något sådant). Vakna upp Europa!, uppmanar någon som kanske menar att Sverige kan stå som varnande exempel för andra västerländska, sekulära och demokratiska länder. Sverige är dömt till undergång, slår någon fast.

Kanske går det inte att stoppa, kanske är motståndet förgäves, det största politiska partiet Socialdemokraterna verkar ju vilja se en ökad islamisering, stor del av den kvinnliga befolkningen i Sverige likaså (fullständigt obegripligt!). Antagligen har infiltrationen av radikal politisk islam och kriminalitet bitit sig för hårt fast, kanske våra politiker vägrar inse allvaret, precis som majoriteten av befolkningen fortfarande svävar i ovisshet p.g.a. mainstream-medias lying by omission, vinklad censurerad journalistik. Jag vet inte. Verkligen olyckligt att journalisterna inte vill tala öppet och ärligt om dessa frågor som oroar så många nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid). Försök hålla en vänlig, saklig och god ton i kommentarsfältet. Tack!