söndag 5 juni 2022

Något som visar sig bli en nothingburger i valtider?

Förväntad reaktion
Ibland kan man se partiledare/ministrar reagera med starka känslouttryck på absolut hemska inlägg i sociala medier som de visar upp som varnande exempel vad gäller partier som tillhör oppositionen (som de tycks vilja eliminera för att införa skendemokrati, ett enda maktparti med stödpartier?). Inläggen visar sig komma från fejkade konton, fast det nämns förstås inte. 
Då kollar vi i allmänheten förhoppningsvis numera upp om kontona är just fejkade. Vi begriper även att det eventuellt är ministerns egna parti som skapat kontot med dessa hemska inlägg, med syftet att ministern skall kunna använda och sprida dem för påverkan. Detta för att skapa negativa känslor för oppositionen bland sina följare, som är eller kan bli de som lägger sin röst på den spelat förfasade partiledarens/ministerns parti, vilket såklart alltid beter sig korrekt, kompetent och ansvarsfullt...

Men som sagt. Nu har vi alla lärt oss att se igenom manipulation (för det har vi väl?), och så blir det bara en nothingburger för partiledaren/ministern som försöker manipulera oss.

Resultat


Läs för övrigt gärna Putins värsta fiende : Aleksej Navalnyj och hans anhängare av Kalle Kniivilä. Mycket lärorikt om hur en skendemokrati fungerar. Så vill ingen ha det. Inte vi här i Sverige heller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).