söndag 19 juni 2022

Blodrött


En nyanserad verklighetsbild behövs!

Tog mig tid denna söndagsmorgon att granska helsidesannonser på sidan 11 och 17 i gårdagens Expressen:
Nog för att jag avskyr Sverigedemokraterna (se partiledaren Åkesson bland de hotfulla typerna - tror det är Lukasjenko, Le Pen och Putin - till vänster), men jag avskyr Socialdemokraterna med sin lögnaktiga och exkluderande politik precis lika mycket, särskilt då de numera även tycks vilja eliminera en politisk opposition med fula knep och falsk propaganda. Vänsterextremism är inget de tar avstånd från, tro inte det.Olof Palme International Center

"Frihet är inte en självklarhet" - det har Socialdemokraterna fått oss att förstå genom att begränsa den öppna friheten och förtrycka våra rättigheter. Putins idéer finns även i hög grad bland vänsterextremister inom Socialdemokratin.

"vanligt folk" ... 

Är exkludering genom t.ex. utförsäkring "trygghet" enligt LO och Socialdemokrati? Skriv under kampanjen: https://www.mittskifte.org/petitions/ge-upprattelse-och-en-omprovning-till-de-som-nekats-sjukpenningVi köper väl inte Expressen för att pådyvlas vänsterpropaganda? Man hade väl valt Aftonbladet eller veckotidningen Internationalen i sådana fall?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).