lördag 24 juli 2021

Veckans mening: En sån där dag


"Det var en sådan grå dag då man undrar varför man egentligen kommit till världen och varför man gör sig så mycket besvär för att hålla sig kvar där."


Jaha ja, den här gången går Maigret på nattklubb. Ännu en Georges Simenon. Meningen var att jag skulle försöka välja en ljus och glatt glättig mening denna gång (lite som motvikt till världens oro). Och så blev det tvärtom. Sorry.

Hursomhelst, här skiner solen även idag och böcker är en god anledning att hålla sig kvar om något, det finns ju så många man vill läsa, det tar liksom aldrig slut.☀️☕📚 Nästa vecka blir det en tur till biblioteket för att hämta några reservationer, ett par Maigretböcker, Aina Bergvalls Klimakteriehäxan, och hade även tänkt mig Tystnaden av Don DeLillo, om den fortfarande finns inne, annars lär det väl bli en reservation för den också. Bra det där, att man kan reservera böcker via bibliotekssajten för avhämtning, mycket bra.


Varje lördag presenterar bloggen Mina skrivna ord "Veckans mening". Avsikten är att lyfta fram en mening som fått oss att stanna upp och tänka till (humoristisk, allvarlig eller vadsomhelst).Fler meningar finns här2 kommentarer:

  1. En mening man nog kan kännw igen sig i emellanåt ...

    SvaraRadera
  2. Lite dystert, men så kan vi nog känna lite till mans ibland.

    SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).