lördag 12 juni 2021

Veckans mening: Uppdukat

 

 

"Det vita köksbordet var uppdukat med en Instagram-färdig helgfrukost bestående av olika typer av färsk frukt, nybakat bröd och dyr yoghurt, och teet serverades inte ur en vattenkokare utan bryggdes i en ful men garanterat påkostad keramikkanna."


D.v.s. allt annat än helgfrukostarna här hos oss. Tur att man inte har möjlighet till Instagram, skulle ändå inte platsa där, verkar för högreståndsmässigt för mig.

Meningen kommer från Bergtagen av Camilla Sten. Skriver lite mer om den här förträffliga boken på bloggen i morgon, men kan i varje fall nämna att det är första delen i en kommande trilogi; Järvhögatrilogin. Läsålder är s.k. "unga vuxna", men det tog jag ingen som helst hänsyn till.☺


Varje lördag presenterar bloggen Mina skrivna ord "Veckans mening". Avsikten är att lyfta fram en mening som fått oss att stanna upp och tänka till (humoristisk, allvarlig eller vadsomhelst).


Fler meningar finns här4 kommentarer:

 1. Haha! Jag har visserligen ett Insta-konto som jag nästan aldrig använder, men en sak är klar: mina frukostar platsar inte där ... Låter som en intressant bok, dock.
  http://klimakteriehaxan.blogspot.com/2021/06/veckans-mening-om-tiger-woods.html

  SvaraRadera
 2. som hemma hos mig 🍉🍓🍒

  SvaraRadera
 3. Jag har inte något instagramkonto och är inte sugen på att skaffa något. Men "Instagram-färdig frukost" var riktigt fyndigt formulerat :)

  SvaraRadera
 4. Ha ha, påminner mig om en sketch med Mia Skäringer när hon fotar en frukost för FB/Insta :)

  SvaraRadera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).