onsdag 19 maj 2021

Vem sa vad?

Bild av suju-foto från Pixabay


 – Men 45-åriga Britt-Marie, sitter du där och pimplar kaffe, fortfarande?!"Den ekonomiska tryggheten för våra medborgare måste vara stark."

 ... sa nuvarande socialförsäkringsministern.


"Jag tror att väldigt många socialdemokratiska politiker känner att Centerpartiet är en seriös kraft när det blåser"

 ... sa Socialdemokraternas jämställdhetspolitiska talesperson (f.d. socialförsäkringsminister som drev igenom målet om 9.0, och sen absolut inte var nöjd med hur det blev för drösvis med företrädesvis sjukskrivna kvinnor. Den f.d. ministern som sedermera inte hade lust att bry sig, inte låtsas om alla de som drabbats av utförsäkring/nollning och fortfarande drabbas av det. Är förundrad över den oseriösa kraften, när det blåser.).


"Det behövs fyra partier på vår sida för att regera landet."

 ... sa partiledaren för Vänsterpartiet som trodde på ett regeringssamarbete med partiledaren för Centerpartiet.


"Vi håller inte den dörren öppen. Vi vill inte samarbeta eller förhandla budget med varken Vänsterpartiet eller Sverigedemokraterna"

 ... sa partiledaren för Centerpartiet.


"Eventuella samarbeten avgörs givetvis senare utifrån valresultatet mm. Men är det inte  viktigare för Centern att stoppa SD än att stoppa tex en förbättrad sjukförsäkring, höjda pensioner vinster i skolan mm?"

 ... skrev vice ordförande för Vänsterpartiet i ett Facebook-inlägg.


"Vi kan inte ha en lagstiftning som skyddar Britt-marie 45, som suttit kvar i fikarummet i flera år istället för hårt arbetande unga."

 ... twittrade Centerpartiets Ungdomsförbund om att de helt vill avskaffa LAS (en av "onödiga sosse-lagar" som de tycks kalla det). Vem är denna 45-åriga "Britt-marie" som haft psyke och fysik för att bara sitta i ett fikarum i flera år? Otroligt, vilket fenomen, något för Guinness World Records nästa bok!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. Kommentarsspam undanbedes (raderas alltid).